fbpx

Miért álmodod, hogy kihullanak a fogaid?

Álmodban kihullanak a fogaid?

Ez az álom sokkal gyakoribb, mint azt általában gondolnánk! Álmunkban az agyunk tovább dolgozik és válaszokat, megoldásokat kers problémáinkra.

Az a tény, hogy erről álmodsz, azt jelenti, hogy valamiért foglalkoztatnak a fogaid. Sokszor mindez tudat alatt történik, csak egy villanásra eszedbe jut egy fogkrém reklámról, vagy egy hiányos fogú emberről.

Mindez tehát azt jelzi, hogy ideje tenni valamit a fogaidért. Fogorvosonként tudjuk, hogy gyakran jól jön egy kis biztatás, így szeretnénk segíteni neked!

Extra közeli felvételek a fogaidról

„ÉDES ÁLOM”

A név egy garantáltan fájdalommentes, mikrokamerás vizsgálatot takar, mely feltárja fogaid valódi állapotát és más esetleges problémákat is.

Előnyök:

  • Vizsgálat közben Te is látod a kamera képét
  • Fájdalommentes, hiszen Hozzád sem érünk
  • Megelőzheti fogaid elvesztését
  • Segítségével elkerülheted a nagyobb problémákat
  • Valós képet kapsz a fogaid és szád állapotáról
  • Pontos kezelési tervet kapsz

Szeretnénk, ha biztosan nem halogatnád tovább, ezért jelképes áron elvégezzük márciusban a vizsgálatot.

Ára: 9.900 Ft helyett 4.900 Ft

(Igényeld most, mert a következő negyedévben biztosan nem lesz hasonló akciónk!)

„Sajnos már több fogamat is elveszítettem, ezért már gyakrabban járok ellenőriztetni őket. Korábban volt egy akció, akkor próbáltam ki ezt a mikrokamerás vizsgálatot, és azóta mindig kérem.”

Királyi Tamás

42 éves

„A saját szememmel szerettem volna látni a fogaim állapotát, ezért kértem a kamerás vizsgálatot. Nálam szerencsére nem mutatott ki semmilyen betegséget, de így is hasznos volt. Kiderült, hogy gyakrabban volna szükségem fogkő leszedésre.”

Nemes Diána

28 éves

„Egy olyan betegségre derült fény, amiről előtte nem tudtam. Eddig fogalmam sem volt, hogy a száj állapotából ilyesmit is ki lehet mutatni…”

Tímár Nóra

45 éves

Call Now Button