Kedves Pácienseink!

A világszerte terjedő koronavírus járvány Magyarországon is rendkívüli helyzetet teremtett. A jelenlegi járványügyi helyzetben mind az egészségügyi ellátásban dolgozó orvosok és szakdolgozók, mind pedig az ellátásban részesülő betegek egészségi állapota fokozottan veszélyeztetve van. Különösen igaz ez a fogászati ellátásra, amely a szakma specifikus jellegéből adódóan a fertőzésveszély szempontjából (aeroszol képződés, közvetlen kontakt) a kezelés során a kritikus ellátási területek közé tartozik.

A BahDental fogászati rendelő mindenben naprakészen követi a hatósági előírásokat. Figyelembe véve a 10/2020.(III.14) EMMI rendeletet, illetve az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2020.03.16-tól elrendelt soron kívüli intézkedési előírásokat, a fogászatunk sürgősségi ellátást vezetett be. A sürgősségi ellátásokat 2020. április 1-től felfüggesztjük.

Ahogy eddig is, kizárólag abban az esetben tudjuk becsülettel és felelősen végezni a munkánkat, ha minden olyan feltétel és körülmény adott, amely mellett munkatársaink és pácienseink egészségét biztosítani tudjuk. A jelen helyzetben ezeket a körülményeket több szempontból sem látjuk biztosítottnak. Gyógyításra felesküdött orvosok és szakdolgozók csapataként kötelességünk a járvány megfékezését üzleti érdekeink elé helyezni.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt azt a nehéz és elkerülhetetlennek látszó döntést kellett meghoznunk, hogy 2020. április 1-től néhány hétig szüneteltetjük a betegellátást rendelőnkben!

Amint tájékoztatást kapunk a Nemzeti Népegészségügyi Központtól a várható nyitásról, úgy értesítjük Önöket, hogy biztonságos körülmények között újra folytathatjuk a fogaik gyógyítását, szépítését!

Akiknél most el kellett halasztani a kezelését, a járványhelyzet után keresni fogjuk új időpont miatt, de lehetőség van előjegyzést kérni az info@bahdental.hu email címen. Fogászati sürgős kérdésekben telefonon is kérhetnek tanácsot, szívesen segítünk!

Megértésüket és türelmüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

Vigyázzunk egymásra!

Wohnerné Novák Noémi
ügyvezető

FOGÁSZAT

Fogászat a 11. kerületben

A BAHdental Fogászat Budapesten a BAH-csomópontnál a hét minden napján várja Önt bejelentkezés alapján, fogászati kezelésekre. Kezelésére akár azonnal is sor kerülhet! Hívjon minket bizalommal!

Fogászati kezelésre a bejelentkezéseket hétfőtől péntekig 8-20 óra között fogadjuk, akár hétvégére is tudunk időpontot biztosítani. Hétvégén csak üzenetrögzítő üzemel, ezen kívül pedig e-mail-es bejelentkezési lehetőséget biztosítunk.

Miért minket válasszon?
A legmodernebb technológiákkal dolgozunk. Olyan különleges kezelések is elérhetőek, mint az ózon vagy soft lézer. Igény szerint altatásban is!

Miben tudunk segíteni?
Hagyományos és panoráma röntgen helyben! Fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, implantátumok, fogtechnika, stb.

 

Elérhetőség

+36 20 233 1245

1118 Budapest XI. kerület
Budaörsi út 4-18. B Épület Fszt. 4.

MEGKÖZELÍTÉS

Gépjárművel

Petőfi hídon át 3, 4, 5 sz. főútról
ALLE Üzletközpont, Feneketlen tó, Budaörsi út felé, Október 23. úton, Bocskai utat követve, Karolina útra jobbra, majd Villányi kereszteződésnél balra a Mediterrán hotelig

Erzsébet hídon át
BAH csomópont, Budaörsi út felé (Balaton felé)

M1-M7 Pestre bevezető után
Déli pályaudvar Erzsébet híd felé, BAH csomópontig egyenesen

Budaörsi úton a Mediterrán Hotel mellett NAGY SÁRGA ÉPÜLET

Ingyenes parkolás: Schweidel utcában, Menta utcában, és a felüljáró alatt minden irányból.

Tömegközlekedéssel

Bécsi út /Vörösvári út/-Savoya Park

BAH csomóponti megállóval 17-es villamos

Déli pályaudvar, illetve a Móricz Zsigmond körtér felől 61-es villamos.

Keleti pályaudvarról:
8-as vagy 112-es busz, BAH csomópontig, illetve az alábbi buszjáratok, 212, 110, 139

Nyugati pályaudvarról:
4-6 villamos Széll Kálmán térig, innen 139-es busszal vagy 61-es villamossal a BAH csomópontig

Call Now Button