fbpx

 

Garanciát vállalunk minőségi kezeléseinkért

 

Rendelőnkben kimagasló szakmai tudással rendelkező orvosok, asszisztensek, higiénikusok és fogtechnikusok dolgoznak. Szakterületeik kimerítik a fogászat minden területét, gyors, precíz és garanciális munkákat végeznek. Az országban egyedülálló technikai háttérrel rendelkezünk.

Kezelés megnevezése Garancia időtartama
Esztétikus tömések: 1 év
Betétek (inlay, onlay): 1 év
Rögzített fogpótlások (koronák, hidak): 2 év
Kivehető fogpótlások, fogsorok: 1 év
Porcelán héj: 1 év
Implantátum anyaga: élethosszig tartó
Implantátum felépítmény: 2 év
Tejfogtömés: 3 hónap

Ahhoz, hogy NE veszítse el garanciáját az adott kezelésre mindenesetben az orvos által előírt kötelező három vagy hat havi kontroll vizsgálaton való megjelenés!

Szaktudás, minőség, anyag garancia

  • A fogtechnikai munkáinkra garanciát vállalunk. Kizárólag jól képzett szakemberekkel működő fogtechnikai laborral dolgozunk együtt.
  • A fogorvosi munkáinkat garanciával végezzük. Folyamatos akkreditált képzéseken fejlesztik fogorvosaink tudásukat, hogy naprakészen álljanak megoldásaikkal pácienseink felé.
  • Fogorvosaink, fogtechnikusaink és higiénikusaink által használt anyagaikra is garanciát vállalnak. Csak is megbízható helyről, minősített alapanyagokkal dolgozunk.

A garancia csakis az elkészített fogművek rendeltetésszerű használata mellett érvényes.

A garancia feltételei:

  • a Páciens a kezelőorvosa által előírt ellenőrzéseken (háromhavonta, hathavonta vagy évente) a Szolgáltató fogászati rendelőjében megjelenik;
  • a Páciens a fogait megfelelően ápolja, tisztítja, a kezelőorvosa és higiénikusa által ismertetett szájhigiéniás előírásokat folyamatosan betartja;
  • a Páciens a fogpótlást a megadott módon tisztán tartja és tárolja;
  • a Páciens legkésőbb 30 napon belül elvégeztesse azokat az állapotfenntartó kezeléseket (pl.: fogkő-eltávolítás, protézis alábélelés), amelyeket kezelőorvosa javasol (3-6 havonta, évente);
  • a Páciens a fogpótlást rendeltetésszerűen használja, kizárólag fiziológiás rágóerőknek tegye ki, amelyek nem vezetnek a fogmű túlterhelődéséhez;
  • a Páciens a fogművet nem teszi ki traumának, csont- és ínybetegségnek;
  • a Páciens minden beavatkozást határidőre kifizet a Szolgáltató részére.

Fogászatunkon az általunk nyújtott szolgáltatások vonatkozásában fennálló felelősségünkkel, továbbá felelősség-korlátozással, illetve kizárással, valamint garanciális igényének érvényesítési módjával kapcsolatos további rendelkezéseket az általunk alkalmazott Általános Szerződési Feltételekben találja, www.bahdental.hu weboldalon ismerhet meg.

Call Now Button