fbpx

ÚJDONSÁG!

Gyökérkezelés nagyításban és gépi tágítással

gyökérkezelés gépi tágítással BAHDental fogászat Budapest XIII

Nagyításban és gépi tágítással végzett gyökérkezelés.

A nagyításban végzett gyökérkezelés modern és hatékony fogászati eljárás. Biztonságosabb az eredmény, mert a fog kezelésekor akár ötszörös nagyításban végezheti az orvos a kezelést.

A fogorvos jobban látja a kezelendő területet, ezáltal a gyulladt részeket a törmeléket, teljesen el tudja távolítani. A fog megmentésére, hosszútávú megőrzésére így az esély megtöbbszöröződik.

A rotátor gép és a nagyítás használata együttesen a leírtak alapján lehetővé teszi, hogy a gyökérkezelés tökéletes legyen!

A rendszer másik előnye, hogy a használt készülék reciprok mozgásra is képes, ami egy kétirányú mozgás, és lehetővé teszi, hogy jobban megformáljuk a gyökércsatornát és több dentint őrizzünk meg, ezáltal a fog szerkezete sokkal erősebb marad.

 

Új dimenzió az endodonciában!

A görbe, szűk gyökércsatornák kezelésének sikeressége garantált! Nem mellesleg a fogászati kezelés fájdalommentes, gyors és precíz!

A rendszerhez speciális gyökértömés is társul. A gyökértömés homogén, a gyökércsatornát kitöltő csúcsig érő falálló gyökértömés készül. Összefoglalva: szűk, görbült csatornáknál alkalmazható.

– rövid kezelési idő

– precíz gyökércsatorna tisztítás

– pontos munka

– magas sikerességi százalék

– fájdalommentes kezelés

gyökérkezelés gépi tágítással fogorvosi szék BAHDental fogászat Budapest XIII
gyökérkezelés gépi tágítással AI motor BAHDental fogászat Budapest XIII

Nagyításban és gépi tágítással végzett gyökérkezelés.

A modern gyökérkezelés alapja a hozzáértő, tökéletes szakértelem, és a korszerű eszközök együttese. XI. kerületi Rendelőnkben ezt ötvözve állunk a speciális gyökérkezelésre szoruló pácienseink szolgálatában.

A gyökérkezelés menete:

Helyi érzéstelenítésben a fogat kofferdam segítségével izoláljuk. Ez azért kell, hogy a kitisztított üregbe ne mehessen vissza a baktérium, ne fertőződjön vissza. Apex Lokátor, elektromos bemérő segítségével mérjük a gyökércsatorna hosszát. A reciprok gépi műszerrel, személyre szabott egyszerhasználatos gyökérkezelő tűkkel tágítja, és ultrahang segítségével tisztítja a csatornákat a fogorvos.

Amennyiben a csatornák kiszáríthatóak, akkor egy ülésben elkészülhet a végleges gyökértömés. Ha nem szárítható ki a csatorna, akkor az üregbe fertőtlenítő kerül, és a fogüreget ideiglenesen lezárjuk. Így a végleges gyökértömésre később kerül sor.

Fogászatunkon szívesen látjuk azon pácienseket, akiknek máshol, netán nálunk nem sikerült a hagyományos technikával feltárni a szűk, görbült csatornájú fogaikat, vagy hiába a lelkiismeretes kezelés, de érzékeny még a gyökértömött fog.

Call Now Button