fbpx

Szájüregi fertőzések? Léteznek bizony, de nem is gondolunk rá! Ez egy nagyon elhanyagolt terület. Melyik orvos az, aki ezzel foglalkozik? A fogorvost is a fogak betegségei kötik le, pedig ez édes kevés számunkra. Ez bizony nagyon nagy baj. A BahDentálban ez másként van! Mi odafigyelünk a kezdetektől pácienseink teljes körű vizsgálatára! De melyek is a szájüreg fertőző betegségei? Felsorolom, a későbbiekben pedig foglalkozom velük: Afták, herpes, kinövések, szemölcsök, gombás elváltozások, szájfenéki fertőzések, szájbűz, elváltozások az ajkon, nyelven, vírusfertőzések, fekélyek. Tehát van miről beszélni, és vizsgálódni. Mi ezt tudjuk! Megvannak az eszközeink hozzá. Fájdalommentes, gyors és egyszerűnek mondható eljárások. Mindent problémát lehet kezelni, és élhetővé lehet tenni a mindennapjainkat, mert bizony komoly dolgokról beszélünk, amelyek meg tudják keseríteni életünket.

A szájüregi fertőzések bizonyos fajtái csak átmeneti jellegűek és beavatkozás nélkül is rendbe jönnek. De nem tudhatjuk, hogy a háttérben milyen probléma húzódik. Lehet valamilyen azonos szájtünetet okozó más betegség, ezért fontos egy hozzáértő vizsgálat, amely eligazítást nyújt akkor is, amikor a fertőzés gyorsan lezajlik ugyan, de ismétlődik.

A BahDental rendelkezik olyan felszereltséggel, diagnosztikával, gyógyhatású készítményekkel, amelyekkel a fertőzések gyógyulása gyorsítható, elősegíthető.

Call Now Button